Purić stigao u RK Iskra

Ozvaničena saradnja

Purić stigao u RK Iskra

S. Mlaćo

RK Iskra predstavio je novo pojačanje.

Naime, u Bugojno je stigao rođeni Travničanin Admir Purić.

Purić igra na poziciji lijevog beka, a nastupa je i za 'ljutog' rivala Bugojanaca Admira Purića.

"Na obostrano zadovoljstvo dogovorena je saradnja. Admir Purić rođen je 27.02.1987. godine u Travniku gdje je i počeo svoju rukometnu karijeru. Igra na poziciji lijevog beka. Prije dolaska u naš klub Admir je igrao za Travnik, Krivaju, Vogošću, Kakanj, Slogu iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, te je igrao i u susjednoj Hrvatskoj za ekipu Moslavine. Dobro došao u plavu porodicu", istakli su iz RK Iskra.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Admir Purić novi igrač MRK ''Iskra'' Bugojno. Na obostrano zadovoljstvo dogovorena je saradnja. Admir Purić rođen je...

Posted by MRK Iskra Bugojno on Monday, February 1, 2021

Top Komentari

user1583752673
Dobro dosao
1 0
sport1
"Purić igra na poziciji lijevog beka, a nastupa je i za 'ljutog' rivala Bugojanaca Admira Purića". Molim vas citajte tekstove prije objave. Ja svoje komentare dva puta citam. A ne radi mi se o poslu i karijeri. Ovako sportsport sve vise gubi na ozbiljnosti. Sportski Pozdrav
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi