Hadžićankama pripao derbi na Ilidži, sigurni trijumfi Gruda i Borca
FOTO: RK Hadžići Interlogistic/facebook

Prmijer liga BiH za rukometašice

Hadžićankama pripao derbi na Ilidži, sigurni trijumfi Gruda i Borca

H. Zilić

Odigrani su mečevi trećeg kola PLBiH za rukometašice.

U derbiju kola u sjajnoj rukometnoj predstavi na Ilidži, RK Hadžići Interlogistic savladali su ŽRK Ilidža sa 24:27. Maja Knezović sa deset golova kod Hadžićanki i Almedina Imširović sa 14 golova kod domaćih bili su najbolji pojedinci na meču.

Grude su u hercegovčakom duelu bile sigrune protiv Izviđača rezultatom 37:25, dok je u Dubici duel Knežopoljke i Jedinstva iz Brčkog okončan rezultatom 25:25.

Mira je bila furiozna u trebinju i savladala Leotar sa 25:38, dok je Borac danas na svom parketu savladao Zrinjski rezultatom 38:21.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

U ovom kolu slobodna je bila ekipa Krivaje obzirom da je Katarina istupila iz PLBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi