10

Komentari (10)

BogatiDijasporac
Mada, ljubav samo nije dovoljna za postizanje dobrih rezultata. Nas mentalni sklop je tuzan, ne mozemo kad moramo. Kvalitet nam je srednji, tako da se i ne mogu ocekivati bolji rezultati.
BogatiDijasporac
Bosnu i Hercegovinu vole Bosnjaci, ogroman broj Hrvata i poneki casni Srbin. To bi bilo to.
Saimai1316
Sretno momci i u drugon pol.mi ne promasujemo puno,samo tako nastaviti,spanci su puno promasivali a ako ih krene nece nam biti lako
celikze
Poslije himne i ruke na srcu treba da nam je jasno.Da ova vlascad namjerno bojkotuju reprezentaciju a kada nemamo sanse za drugi krug onda igraju radi prodaje.Tako je godinama i kada se kvalifikujemo to je radi licnih interesa.
user1597698961
Bas htjedoh nesto u tom smislu napisatiii,,doslovmo se vidi ds ovi vlasi mogu i znaju ali da nece kad je dobrobit bh repke, a za sebe hoce
celikze
celikze
Ovo je postalo ofirno.Kako igraju bitne utakmice pa djeca bi bolje stojala na terenu.
EmirEmir111
Dok god ovu drzavu, u svim sportovima, budu predstavljali oni koji se je rusili, ciji su ocevi i djedovi ratni zlocinci, nama ce najveci uspjeh biti plasman. I gdje god se plasiramo bit cemo kanta za nabijanje.
ragge
amex
Samo tako nastavit i ne srljati!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti