Malinović: Koštalo nas je naše neiskustvo

Čeka nas duel posljednjeg kola

Malinović: Koštalo nas je naše neiskustvo

S. Mlaćo

Nakon poraza od Portugala, našim rukometnim Zmajevima preostao je još duel sa Francuskom.

Do bodova u dva meča nismo mogli, a svjesni smo da će i sutra biti veoma teško.

"Slabije se spavalo, kao i nakon svakog poraza. Nemamo pravo objašnjenje za poraz, to je najviše neko iskustvo. Možda smo i pretjerali sa igrom sedam na šest. Ima tu stvari i razloga. Borili smo se, željeli smo pobjedu, ali idemo dalje", kazao je Dejan Malinović.

Dobro poznaje Francuze koji su u velikom šoku.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Za njih je ovo već najveća katastrofa. Mi smo tu prvi put i svaka nam je utakmica velika stvar. Mislim da smo mi u boljem stavu, te da ćemo se bolje pokazati. Imamo svoje šanse", dodao je Malinović.

Top Komentari

pero98
Bit će bolje idući put, samo je bitno ulovit kontinuitet velikih natjecanja počevši od Mundijala.
3 0
rifresh
ne more se igra bazirati na igraču od 40 godina koji može odigrati 25 minuta,svaka čast NIkoli Prceu , ali ne može ,jbg . i opet ode Prce sad i od vas niko ne može meda u ključnim momentima.Prce svaka čast klasa i forma na nivou al jbg godine . plus dugogodišnji ne-odnos prema BH rukometu nas već košta.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi