12

Komentari (12)

Benjamingst
Dodik, Bakire, Covicu, Zeljka Cvijanovic, Vucicu *****u, Viline konju... Zar vam ovo nije fino sto su gospoda u Norveskoj uradila? Ucite od njiha kreteni..
Rajvosa2019
Moj jarane ti djilkosi samo znaju krasti + prodavati shuplje - oni nemaju pojma sta je kultura + civilizacija
Benjamingst
Kad vidim one u RS kako na protestu vicu RS, RS, RS... pitam se pa gdje je BiH? A znas o kome pisem... Kad dodju na Face TV izbjegava reci BiH. A za Karadzica kaze da nije ratni zlocinac... A nas Bakir voli da krade I da se voza limuzinama dok mi narod gladuje.
Rajvosa2019
Sta’s jarane to je nivo balkana , tako se drze na pozicijama - primitivizam. Bio sam na primjer par puta u Norveskoj - kulturan narod / normalan / petkom i subotom se ponapijaju kao zvijeri - nema galame / nema svadje / nema fizicki obracuna - svako svojoj kuci poslije party / civilizacija - nema sila / cudno mi to sve bilo kad usporedim sa balkanom
Benjamingst
Komsic je jedini zlatni ljiljan medju tim kretenima. Covjek Hrvat a vi ga mrzite, cudni ste vi Bosanski Hrvati
Panjevi7
Tišina mrcino malehna,još si ti zelen za takvih riječi!
user1578994098
Jedino hrvatsko u tom mudžahedinu su ona dva hrvatska metka koja nosi u džigarama.
Benjamingst
User pa mars onda iz BiH kad ti sve smeta idi I odmah se ispisi promjeni rodni list da si nesto drugo...
pero98
Bravo za Norvežane.
United_HZ
BHF forever, to su naši ljiljani, puno srce
Rajvosa2019
Norvezani su velika gospoda
husaO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.