Prce: Ovom se malo ko nadao, mora da su "jako dugo" tražili rješenje

Kapiten smatra da je odluka prebrzo donesena

Prce: Ovom se malo ko nadao, mora da su "jako dugo" tražili rješenje

E. Škorić

Kapiten rukometne reprezentacije BiH i vođa generacije, Nikola Prce, komentarisao je za SportSport.ba odluku Evropske rukometne federacije (EHF).

Prema istoj, između ostalog su otkazani mečevi predbaraža i baraža za Svjetsko prvenstvo koje se u januaru 2021. godine održava u Egiptu, što je auomatski uskratilo sve šanse Zmajevima da mogu da se plasiraju na smotru najboljih svjetskih selekcija.

Prce je, poput ostalih članova naše reprezentacije, u šoku i razočaran.

"Ostao sam neprijatno iznenađen odlukom. Malo ko se nadao ovakvoj ishitrenoj odluci EHF-a. Bilo je puno sretnijih rješenja, ali eto, oni su ti valjda koji najbolje znaju...", rekao je Prce za SportSport.ba, dodavši:

"Mora da su 'jako dugo' tražili šta i kako, pa donijeli ovakvu 'super' odluku".

Top Komentari

Austinpowers
Prce vrijeme ti je
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi