Prce se oglasio preko Twittera pred Norvešku: Idemo jako!

Jedan od naših najboljih igrača

Prce se oglasio preko Twittera pred Norvešku: Idemo jako!

Jedna od najvećih uzdanica rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Norveškoj, Švedskoj i Austriji bit će Nikola Prce. 

Iako u poznim igračkim godinama, Prce je mnogo puta pokazao da ga nije strah u najvažnijim mečevima preuzeti odgovornost, a vrlo često ih je i rješavao.

Nadamo se da će tako biti i večeras u Trondheimu gdje igramo protiv jedne od najvećih rukometnoih sila svijeta, Norveške. Bit će vrlo teško, ali Prce je silno motivisan što pokazuje i njegova objava na Twitteru noć pred meč.

"Idemo jako", napisao je naš rukometaš uz fotografiju u reprezentativnom dresu.

Nadamo se da ćemo večeras odigrati baš tako - jako i da će to na kraju biti dovoljno za iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Susret inače počinje od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi