6

Komentari (6)

Prazina
Pazi ove rukometne "reprezentacije": Irska, S.Irska, Wales, Škotska, Engleska, Luksemburg, Nizozemska, Andora, Lihtenštajn, San Marino, Finska, Cipar, Malta, Turska, Moldavija, Albanija, Bugarska, Izrael, Gruzija, Italija...Ukupno 20. Na EP je otišlo po prvi puta 24. I mi smo bili 3.u grupi. Uspjeh??
Prazina
Plus Litva, Latvija, Estonija. 23 rukometne kante
Syr
moj prazina..koji je tvoj uspjeh? nabrojati ove reprezentacije? aferim :)
Prazina
Sad sam to malo bolje istražio. 50 reprezentacija u EHF savezu. Čak 25 teških amatera i takvih saveza. Od ovih 25 koji su se trebali ugurati u 24 nema jedino Rumunije. Ponavljam, bili smo 3.u grupi i mi to slavimo kao historijski uspjeh?
hanson
A tvoj najveci uspjeh je ovaj komentar koji si napisao, nabijem i tebe i svakog drugog ko vise voli tudje nego svoje, a momcima svaka cast uzimajuci u obzir kakve su uslove imali. Ponavljam nabijem te.
hanson
Majmune glupi od te 23 reprezentacije igrali smo samo sa Finskom koju smo oba puta dobili, ostale meceve smo za tvoju informaciju igrali sa reprezentacijama koje su top 10 u svijetu. Bolje da to se mati pojebala sa svim ovim amaterima nego sto je tebe takvog retardiranog rodila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.