"Protiv Sloge je bilo odlično, u Prijedoru po pobjedu"

Marino Paradžik:

"Protiv Sloge je bilo odlično, u Prijedoru po pobjedu"

M. Maksimović

Zrinjski je u prošlom kolu Premijer lige BiH uspio kao domaćin poraziti tim Sloge, a zapaženu partiju na spomenutoj utakmici pružio je mladi golman Marino Paradžik. 

Istina, zaradio je i lakšu povredu zbog koje ga neće biti u timu na večerašnjem gostovanju u Prijedoru.

“I u Prijedoru se može pobijediti. Neće biti lako jer ćemo biti oslabljeni neigranjem Džebe i mene, ali tu su ostali igrači spremni da naprave dobar rezultat. Posebno nade polažem u golmana Šarca koji može napraviti prevagu na našu stranu. On je odličan golman“, rekao je Paradžik.

Paradžik je kratko prokomentarisao i nedavni susret protiv Sloge.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Bilo je odlično, malo smo bili u krizi od sredine do kraja prvog poluvremena, ali smo se kasnije na sreću izvukli i došli do željenog rezultata. Zadovoljan sam svojom igrom, iako uvijek može i bolje“, dodao je.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi