Rovčanin pred početak kvalifikacija: Grčka je favorit, ali ne predajemo se

Selektor ženske rukometne reprezentacije naše zemlje

Rovčanin pred početak kvalifikacija: Grčka je favorit, ali ne predajemo se

S. Grebović

Žensku rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine večeras očekuje prva utakmica u kvalifikacijama za neki veliki turnir nakon dugog niza godina.

Poznato je da rukometna ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine punih 12 godina bila na čekanju, ali sada se konačno vratila.

Naše rukometašice večeras počinju sa kvalifikacionim turnirom prvog kruga za plasman na Evropsko prvenstvo. U Grčkoj ćemo igrati od 4. do 6. juna.

Večeras nas očekuje utakmica sa domaćom selekcijom, a ovaj je susret najavio selektor naše reprezentacije Radan Rovčanin.

"Odradili smo i posljednje pripreme pred samu utakmicu. Djevojke u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč i nadamo se kvalitetnoj utakmici. Oni su favoriti, ali mi ćemo dati svoj maksimum. Za koliko će to biti dovoljno, vidjet ćemo."

Selektor Rovčanin dotakao se i zdravstvenog biltena našeg tima.

"Što se tiče zdravstvenog biltena tu nemamo nikakvih problema. Još jednom veliki pozdrav za sve i još jednom vam obećavamo da ćemo večeras dati svoj maksimum", dodaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi