Rovčanin: Cilj je da se generalno upoznamo sa djevojkama, bio je dug period bez reprezentacije

Selektor BiH

Rovčanin: Cilj je da se generalno upoznamo sa djevojkama, bio je dug period bez reprezentacije

H. Zilić

Ženska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se nakon 12 godina.

Naše djevojke počele su pripreme u Lukavcu, gdje će se održati prvo okupljanje, a za SportSport.ba, govorio je novi selektor naše ženske selekcije, Radan Rovčanin.

"Prvo okupljanje je selektivno kao i u aprilu. Želim da dam šansu svim djevojkama, nakon toga ćemo napraviti presjek, pa da vidimo dalje ciljeve ove reprezentacije", rekao je Rovčanin za SportSport.ba, zatim je i prokomentarisao naredne kvalifikacije.

"Nalazimo se u trećem šeširu, dovoljno govori o našem rejtingu. Dat ćemo svoj maksimum i mi u štabu i djevojke, pa ćemo vidjeti. Potrudit ćemo se da ostvarimo što bolji rezultat."

U Lukavcu je planirano osam treninga.

"Ovdje u Lukavcu je planirano osam treninga. Generalno upoznavanje sa djevojkama. Bio je veliki prostor bez reprezentacije, tako da ćemo dati šansu svim djevojkama."

Top Komentari

nedim_rajvosa46
Sretno!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi