Radosavljević: Fenomenalan ambijent, malo ko u regionu ovo ima...
FOTO: Screenshot Bugojno-danas.info

Sloga sigurna u Bugojnu

Radosavljević: Fenomenalan ambijent, malo ko u regionu ovo ima...

S. Mlaćo

Rukometaši Sloge očitali su pravu rukometnu lekciju komšijama iz Bugojna sinoć u KSC.

Bilo je 33:20 za goste koji su potvrdili da su u ovom momentu bolja ekipa i da zaslužuju sami vrh Premijer lige.

Saša Radosavljević, trener Sloge, sjajno je skautirao Bugojance, te zatvorio udarne igle Iskre i bilo je jasno nakon polovine prvog dijela da bodovi idu u Gornji Vakuf Uskoplje.

"Čestitam Iskri na fer i korektnoj igri, te fenomenalnom ambijentu i moram reći da ovo malo ko ima u regionu. Meni su pričali da ovakvo nešto postoji... Odigrali smo taktički zrelo, te neutralisali glavne poluge Iskre dobrom odbranom. To je presudilo ovu utakmicu. Igrači su ispoštovali sve što smo dogovorili, a pohvale idu i divnoj publici. Ovo je fenomenalno za rukomet, ambijentom sam oduševljen", kazao je Radosavljević.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Već u srijedu nas čeka meč sa Vogošćom, te je to novo iskušenje za nas. Svakako da imamo imperativ pobjede", dodao je srbijanski stručnjak.

Sloga se trenutno nalazi na šestom mjestu sa 23 osvojena boda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi