Grabčanović novi/stari trener Labudica

Jedinstvo u novu sezonu kreće sa novim trenerom

Grabčanović novi/stari trener Labudica

E. Dindić

Iako su popularne Labudice ostale bez trenera, mjesto prvog šefa stručnog štaba nije bilo dugo upražnjeno. Novi stari trener rukometašica Jedinstva iz Tuzle je Elmir Grabčanović.

Preuzeo je kormilo u nezgodnom trenutku, a vrlo brzo ga očekuju prva iskušenja. Naime Labudice će gostovati u prvom kolu novog prvenstva, kod ekipe Ilidže i imaće težak zadatak da dođu do pozitivnog rezultata.

Novi/stari trener Jedinstva Elmir Grabčanović za SportSport.ba otkrio je razloge zbog kojih se odlučio na povratak, te iznio svoja očekivanja pred novu sezonu.

"Prvenstvo uskoro počinje i nisam zaista mogao odbiti ponudu svog kluba da se vratim i pomognem. Jeste da je nezgodna situacija, odnosno da je ekipa tu koju ja nisam selektirao, ali nema vremena za gubljenje, idemo odmah procijeniti koliko tko može i uspješno krenuti sa obavezama koje nas očekuju. Kod mene svi kreću od početka, i ono što ja mogu obećati je rad, rad i samo rad. To je jedini put ka uspjehu. Večeraš ću odraditi prvi trening pa ćemo sve vidjeti, odnosno na čemu smo",završio je Grabčanović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo Elmir Grabčanović je u prošloj sezoni preuzeo ekipu nakon odlaska Damira Cipurkovića, a posljednje tri sezone bio je stalni član stručnog štaba. Asistirao je ranije trenerima Zvjezdanu Tomiću, Jasminu Unkiću i Damiru Cipurkoviću, da bi u januaru prošle godine preuzeo dužnost prvog trenera Labudica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi