Derbi susret u Tuzli završen bez pobjednika

Remi Slobode i Izviđača

Derbi susret u Tuzli završen bez pobjednika

E. Oštraković

Rukometaši Slobode iz Tuzle i Izviđača podijelili su bodove u okviru 14. kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U Tuzli je odigran sjajan derbi, ali nakon 60 minuta igre nije bilo pobjednika, te su se oba tima morala zadovoljiti sa po jednim bodom.

Tuzlaci su bili bolji nakon prvog poluvremena, te su na odmor otišli sa minimalnim vodstvom od 12:11, ali to im nije bilo dovoljno za pobjedu.

Naime, sjajna i jako mlada ekipa Izviđača odigrala je fenomenalno drugo poluvrijeme, te je na kraju utakmica završena rezultatom 26:26.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sloboda se nakon ovog remija nalazi na 4. mjestu sa 19 osvojenih bodova, dok je Izviđač na trećoj poziciji sa 21 bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi