Izviđač srušio lidera u Ljubuškom

Sjajna utakmica

Izviđač srušio lidera u Ljubuškom

E. Oštraković

Rukometaši Izviđača ostvarili su novu pobjedu na svom terenu, a ovaj put bili su bolji od lidera na tabeli, a to je Sloga iz Doboja.

Čak 18 minuta su domaći imali igrača manje, ali su uprkos tome uspjeli da ostvare pobjedu na svom terenu.

Prvo poluvrijeme bilo je jako dobro, većinom izjednačeno, ali je Izviđač na odmor otišao sa vodstvom od tri razlike, pri rezultatu 16:13.

U drugom dijelu utakmice domaći su održavali vodstvo, a uspjeli su ga i povećati na pet razlike, te je utakmica završena pobjedom domaćih od 34:29.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Do pobjede su Izviđač vodili Vukšić, Bošković i Kos sa po sedam golova, dok su najefikasniji kod gostiju sa po osam golova bili Perović i Iunin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi