RK Bosna Tešanj u drugoj polusezoni jača za mladog Azera Musića

Dolazi na posudbu iz RK Gračanica

RK Bosna Tešanj u drugoj polusezoni jača za mladog Azera Musića

E. Oštraković

RK Bosna iz Tešnja u drugi dio sezone ući će jača za mladog rukometaša Azera Musića, koji dolazi na posudbu iz RK Gračanica.

Ovaj mladi rukometaš već tri sezone nalazi se u trenažnom procesu i rosteru prve ekipe RK Gračanica, a sada će imati dosta više prostora za igru u RK Bosna iz Tešnja.

Musić će i u narednom periodu glavni dio trenažnog procesa provoditi u RK Gračanica, ali neće imati pravo nastupa za ovu ekipu.

Kako su kazali iz RK Gračanica u narednom periodu potruditi će se da što više mladih igrača dobije šansu za igru preko dvojne registracije.

Promo

Top Komentari

sport1
Odlicno, tako i treba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi