RK Bosna Visoko angažovao Antovića i Bajramovića
Iskusni Zeničanin pojačat će konkurenciju na bekovskim pozicijama

Legendarni trener i iskusni lijevi bek

RK Bosna Visoko angažovao Antovića i Bajramovića

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

U RK Bosna iz Visokog u posljednje vrijeme bilo je dosta turbulencija, kako u rukovodstvu, tako u stručnom i igračkom kadru.

Danas je klub na svojoj zvaničnoj stranici objavio da će se u klub vratiti legendarni trener Zdenko Antović, ali da još nije definisana njegova funkcija, hoće li to biti trenerska ili neka pozicija oko sportskog segmenta još nije poznato.

Osim Antovića, klub je angažovao iskusnom 36-godišnjeg lijevog beka Edina Bajramovića. Ovaj iskusni rukometaš u svojoj karijeri nastupao je za veliki broj klubova poput Čelika, Željezničara, Krivaje, Krajine, Bosne, Čelik-Juniora.

Sigurno da će njegov dolazak donijeti dodatnu snagu na bekovskim pozicijama, ali i iskustvo koje posjeduje ovaj Zeničanin.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bosna je inače odigrala devet utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva, te su na omjeru od jedne pobjede i osam poraza što svakako da ne može zadovoljiti čelnike kluba, koji se posljednjih godina redovno borio za sami vrh tabele u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi