RK Bosna Visoko predstavila pojačanje za narednu sezonu
Foto: RK Bosna Visoko

Visočaci se pojačali na bekovskoj poziciji

RK Bosna Visoko predstavila pojačanje za narednu sezonu

S. Grebović

Prvoplasirani tim prvog dijela rukometne Premijer lige BiH iz prošle sezone visočka Bosna, danas je predstavila najnovije pojačanje.

Riječ je o desnom beku Luki Karanoviću, koji u Visoko stiže iz redova Sloge Doboj. 

Ovaj 208 centimetara visoki desni bek je prije Dobojlija nastupao RK Lavovi u Srbiji, te za mađarske ekipe Csurgoi i Cegledi. Dvadesetjednogodišnjak će se tako pokušati nametnuti treneru ove ekipe Senadu Skopljaku, koji je nedavno preuzeo tu funkciju.

Skopljak će tako povesti ekipu Bosne u novu sezonu i probat će ostvariti bolji rezultat od onog iz prethodne. Edhem Sirćo i Adis Hadžić nisu ispunili zacrtane ciljeve i sa njima je raskinuta saradnja na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bosna je sezonu završila na prvom mjestu, ali je poražena u četvrfinalu doigravanja od ekipe Sloge DV.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi