Naredne tri godine ne mogu se vratiti u najviši rang

RK Čelik izbačen iz Premijer lige BiH

5

Komentari (5)

user1622267171
Radili su sve da oni, a ne Celik Junior udju u Premier ligu, a sta sad, napokostili i sebi i gradu i Celiku jr i Iskri i Bosni visockoj i kome jos ne. Tri godine je malo. Malo je i sve i što savez radi. Oni su glavni i odgovorni krivac, al sve u našoj drzave je od danas do sutra. Toliko je primjera u komsiliku kako se moze dobro raditi, od Slovenije preko Hrvatske do Makedonije i Crne Gore, al ne to bi se koliko sa malverzackom politikom....
plemic
ovo čelici su čudo neviđeno,
Gari Garinča
Kojeg đavla su i krenuli igrat ligu bez novca. Bolje bi bilo da su odustali i da je RK Iskra iz Bugojna i ovu sezonu odigrala u PL.
FahrudinKonjHodzic
kohin yebe ha ha ha
nekodaleko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.