RK Goražde uputio žalbu na Odluku Registracione komisije Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine

Šta se sada dogodilo?

RK Goražde uputio žalbu na Odluku Registracione komisije Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine

E. Oštraković

Učesnik doigravanja za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ekipa RK Goražde, uputila je žalbu na Odluku Registracione komisije Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Odluka je donesena 7.8.2020. godine, a iz Goražda se žale na odluku za koju su glasala dva od tri člana te komisije.

Riječ je o registraciji igrača nakon 1.8. jer je tada bio posljednji rok za registraciju igrača koji će nastupiti u dogiravanju, propisan od strane komesara takmičenja.

To su, prema mišljenju ljudi iz RK Goražde, uradila dva kluba i to ORK Bosna i RK Iskra, a za ovu odluku navodno su glasali Fetah Kadrić i Čedomir Đukić, dok je protiv bio Mileta Kekić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ostaje da vidimo da li će se njihova žalba usvojiti, te će određenim igračima biti zabranjen nastup ili će ipak ostati sve po starom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi