11

Komentari (11)

Heerceg
A je se klub ogradio vrhunski. Samo sto nisu rekli trebao ga je i nogom na kraju jos jednom...
muha
Zaletio se, udario lika i onda samo pobjegao. E i jesi hrabar, nema sta.
E.Car
Ma neka ga je ovjerio PMM
Aoki
Čim ovog debila podržavaš i ti si ovako jak ali preko tastature.hahahaha
E.Car
Odavno sam ja prestao biti jak. Niti se furam na ovakve kometare. Ali sam uvijek mrzio hinje i gori su mi od nacionalista. Ako ti je žao ovog što je dobio po njonji idi pa ga tješi hebo te on.
Aoki
Nije meni njega žao nego tebe, uvijek mi je bilo debila žao
E.Car
@Aoki tebe su izgleda mnogo u životu maltretirali pa si navalio ovdje na mene jer sam podržao momka koji je uzeo pravdu u svoje ruke.
Aoki
E tebe su izgleda fino odgajali pa podržavaš debila koji hinjski udara i hinjski bježi.hahahaha
E.Car
Ti si bio tu pa znaš ko je hinjski udario?! Ovaj što je dobio po nosu je 30 sekundi prije toga oštro faulirao jednog igrača a šakom udario drugog. Ovaj momka je to sve vidio i zaustavio seljobera. Ja sam izuzetno lijepo odgojen ali sam doživio žutu minutu i znam šta to znači.
Dinojuventus
A jozinovic nije udario tomica pffffff
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.