RK Gračanica u prijateljskom susretu sutra dočekuje Krivaju
Gračanlije su osim utakmice sa Krivajom, proteklog vikenda bili domaćini turnira, kojeg su i osvojili.

Pred utakmicu sa Vogošćom

RK Gračanica u prijateljskom susretu sutra dočekuje Krivaju

Esmer Oštraković

Nakon što su prošlu srijedu odigrali prijateljsku utakmicu u Zavidovićima, u kojoj je Gračanica bila bolja rezultatom 18:24, sutra će RK Gračanica i RK Krivaja ponovo igrati prijateljsku utakmicu, ali ovaj put u Gračanici.

RK Gračanica trenutno dijeli prvo mjesto na tabeli Premijer lige BiH sa visočkom Bosnom, te žele u drugi dio sezone ući taktički ali i fizički spremni kako bi se što spremniji upustili u borbu za prvaka BiH.

Gračanlije su osim utakmice sa Krivajom, proteklog vikenda bili domaćini turnira, kojeg su i osvojili. Upravo na tom turniru upisali su dvije pobjede i to protiv RK Gradačac i RK Spačva iz Vinkovaca.

Nakon utakmice sa Krivajom, Gračanicu narednog vikenda čeka utakmica Kupa, a u prvom susretu gostuju Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi