RK Gradačac i Red Dragonsi proslavili pobjedu protiv Čelika

Rukometni spektakl u gradu Zmaja od Bosne

RK Gradačac i Red Dragonsi proslavili pobjedu protiv Čelika

E. Škorić

Rukometaši Gradačca večeras su u Sportskoj dvorani Skenderija pobijedili sa 30:29 ekipu Čelika.

Gradačac je u meču 14. kola Prve lige Federacije BiH - grupa Sjever ugostio Čelik i nakon velike borbe je ostvario novu pobjedu.

Od početka se mogao gledati dobar rukomet, dosta uzbuđenja je viđeno do kraja, a u infarkt završnici pobjedu ipak odnosi domaći tim.

Rukometaši Gradačca su večeras imali veliku podršku s tribina, a posebno je važno istaći prisustvo Red Dragonsa, koji su i ranije znali da dođu u Skenderiju da bi podržali igrače Gradačca.

Gradačac ostaje u sredini tabele, ali mladi tim se ove sezone i ne opterećuje rezultatima, mada uz potpuno zalaganje i podršku navijača ni oni ne izostaju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi