Elena Cipetić: Pokazale smo da znamo preuzeti odgovornost
16-godišnja Elena Cipetić velika je nada bh. rukometa

Sjajna mlada rukometašica HRK Katarina

Elena Cipetić: Pokazale smo da znamo preuzeti odgovornost

Rukometašice HRK Katarina sutra ispred sebe imaju jako bitnu utakmicu u okviru 11. kola Premijer Lige kada će u dvorani na Bijelom Brijegu dočekati ekipu Goražda.

Goraždanke su nedavno u okviru Kupa BiH slavile u Mostaru no sutra se očekuje nešto jači i bolji otpor domaćeg tima kojem su bodovi prijeko potrebni kako bi što mirniji otišli na pauzu.

Mlada, 16-godišnja Elena Cipetić koja je u prošlom kolu briljirala u gradskom derbiju protiv Zrinjskog za SportSport.ba najavila je sutrašnji meč, izuzetno bitan za mladi sastav Katarine.

"Sutra igramo zadnje kolo prvog dijela Premijer lige" - otpočela je mlada Cipetić i nadovezala se: "Domaćini smo, a stiže nam ekipa Goražda. Iako smo u velikom igračkom hendikepu, budući da nam nedostaje nekoliko standardnih igračica, pružit ćemo im maksimalan otpor i naravno potruditi se da bodovi ostanu u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

"Već smo pokazali da znamo preuzeti odgovornost i mislim da će sutra svi oni koji u 17h dođu podržati nas u dvoranu Bijeli Brijeg vidjeti veliku borbu i dobar rukomet, a nadam se da ćemo na kraju mi biti te koje će se radovati pobjedi" - rekla je Cipetić za SportSport.ba u najavi utakmice protiv Goraždanki. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi