Sport spaja ljude, predivna slika iz BiH: Protivnice dočekali sa ružama i baklavama

Gest u Hadžićima za svaku pohvalu

Sport spaja ljude, predivna slika iz BiH: Protivnice dočekali sa ružama i baklavama

H. Zilić

Sjajne slike nam stižu iz Hadžića, slike kakve želimo da gledamo što češće na našim terenima.

U revanš utakmici četvrtine finala Kupa BiH za rukometašice, RK Hadžići Interlogistic savladao je ŽRK Borac sa 27:23 i izborio plasman na Final Four Kupa Bosne i Hercegovine, ali trenutak prije meča obilježio je svakako ovu utakmicu.

Predstavnici RK Hadžići dočekali su gošće iz Banja Luke sa ružama i baklavama i pored odličnog domaćinstva pokazali kakav zapravo odnos treba biti među klubovima bez obzira o kojem je sportu riječ.

Nakon ove geste oglasio se i klub iz Banja Luke.

"Zahvaljujemo se firmi Interlogistic, gospodinu Nedžadu Turnadžiću i gospodinu Amiru Beći na toplom prijemu naših djevojaka na ružama i baklavama. Sport iznad svega, spaja ljude. Sretno večeras, neka bolji pobijedi" , napisali su pred početak utakmice iz redova ŽRK Borac.

Zahvaljujemo se firmi Interlogistic , gospodinu Nedžadu Turnadžiću i gospodinu Amiru Beći na toplom prijemu naših...

Posted by Ženski rukometni klub Borac on Wednesday, March 9, 2022

Inače pomenuta dva kluba će zajedno sa Grudama do kraja sezone voditi grčevitu borbu za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi