RK Iskra: Našem kapitenu želimo što skoriji povratak na teren

Velić se povrijedio u Kup meču

RK Iskra: Našem kapitenu želimo što skoriji povratak na teren

S. Mlaćo

Rukometaši Iskre na zimsku pauzu u Premijer ligi će sa 14. mjesta.

Bugojanci se nisu proslavili, pa su svjesni da ih čeka mnogo posla u drugom dijelu sezone. Svakako da će doživjeti i određene promjene u igračkom kadru, a nedostajat će im kapiten Ajdin Velić koji je povrijedio u Kup meču protiv Konjuha iz Živinica.

"Naš kapiten, Ajdin Velić, nažalost bit će udaljen sa terena duži vremenski period. Ajdin se povrijedio na kup utakmici protiv Konjuha iz Živinica, te je propustio završnicu sezone. Pretragama je ustanovljena povreda koljena, a da stvar bude još gora, prošle sedmice doktori su otkrili i vensku trombozu našem kapitenu te je on smješten u Travniku u bolnici. Nadamo se da će se naš Ajdin brzo oporaviti i da će se vratiti ubrzo na teren i krenuti sa svojom plavom porodicom u nove pobjede. Ispred UO, stručnog štaba i igrača našem kapitenu želimo brz oporavak", saopštili su iz MRK Iskra.

Iskra će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod Leotara iz Trebinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti