Haris Suljević ostaje član Izviđača

Klub potvrdio

Haris Suljević ostaje član Izviđača

Haris Zilić

Rukometna sezona u Bosni i Hercegovini je okončana, a čini se da će ova ljetna pauza biti jedna od najzanimljivijih po pitanju transfera u našim klubovima.

Neke ekipe su već ozvaničile poslove za novu sezonu, dok su pojedini u pregovorima.

Tako je recimo RK Konjuh potvrdio da će Aldin Sakić biti njihov novi igrač, dok je RK Goražde potvrdio da je Aleksandar Radosavljević novi trener kluba. RK Gračanica je ostala bez trenera, Damir Doborac nije više na kormilu ovog premijerligaša.

Poslovi oko ugovora i transfera su počeli i u aktuelnim prvacima Bosne i Hercegovine ekipi Izviđača.

Tim iz Ljubuškog je obavijestio javnost da pozicija golmana ovo ljeto neće dolaziti pod upitnik jer Haris Suljević ostaje među stativama Skauta.

Oglasi

"Haris Suljević i pored niza ponuda odabrao je naš klub za nastavak rukometne karijere. Haris će i četvrtu godinu zaredom nositi dres našeg kluba te nastaviti našu odličnu međusobnu suradnju. Haris Suljević je sa "Skautima" osvojio dvije titule prvaka BiH, titulu pobjednika KUP-a BiH te u našem dresu izrastao u ponajboljeg bh. vratara i crnogorskog reprezentativca.

Hvala Hare, radujemo se što ćemo te i iduće sezone gledati u našem dresu!", stoji u saopštenju RK Izviđač.

Hare i sljedeće sezone u našem dresu‼️ ☑Haris Suljević i pored niza ponuda odabrao je naš klub za nastavak rukometne...

Posted by RK Izviđač Agram on Wednesday, May 29, 2024
Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sigurno ja da će iz Ljubuškog u narednim danima biti još informacija, kao i u većini rukometnih premijerligaša.

Nema sumnje da je ispred nas veoma uzbudljivo rukometno ljeto ili bolje rečeno rukometna "pijaca" u Bosni i Hercegovini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi