RK Konjuh: Vogošća je za 55 minuta postigla samo 20 golova

Saopštenje za javnost kluba iz Živinica

RK Konjuh: Vogošća je za 55 minuta postigla samo 20 golova

D. Rakanović

Rukometaši Vogošće Poljine Hills napustili su teren u 55. minuti utakmice protiv Konjuh koja je igrana u Živinicama. 

Odmah nakon utakmice klub se oglasio saopštenjem u kojem su imali kritika na suđenje para Dautović - Beširevi, a danas se oglasio i Konjuh. 

Konjuh je u trenutku prekida vodio sa 28:20.  

Saopštenje kluba iz Živinica prenosimo u cjelosti: 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Danas je održana redovna sjednica UO RK Konjuh i napravljen je osvrt na utakmicu protiv RK Vogošća. Upravni odbor zajedno sa proširenim članovima čestita igračima i treneru na izvanrednoj igri i borbenosti, a posebno na odbrani koja je djelovala kao nepremostiva za napadače iz Vogošće. Napominjemo da su gosti do 55. minute postigli samo 20 golova, a golman Sirćo je ubilježio 15 odbrana. Pored izvanredne igre publika nije zaostala niti jednog trenutka. Zato bismo čestitali svima koji su dali doprinos svojim glasom u odličnom rezultatu. Članovi UO su zaželjeli mnogo sreće igračima i treneru u naredna dva kola, protiv RK BORAC u Banja Luci i protiv RK IZVIĐAČ u Živinicama. Sreća će im zasigurno trebati. Ne zaboravimo da se u Živinicama u subotu odlučuje o prvaku, dok se priprema veliki događaj", navodi se u saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi