RK Krajina protiv Bosne igra s juniorskim sastavom
Foto: cazin.net

Uprava napravila čudan potez

RK Krajina protiv Bosne igra s juniorskim sastavom

S. Bošković

Rukometni klub Krajina iz Cazina loše je ušao u novu sezonu rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

U tri kola rukometaši Krajine su ubilježili tri poraz, od toga dva na domaćem terenu, a nakon susreta s Goraždem (23:24) uprava kluba je donijela odluku o smjeni trenera Rade Unčanina. Tako će ekipu u sutrašnjoj utakmici protiv RK Bosna vodio dosadašnji pomoćni trener Elmir Sepić.

Ipak, uprava kluba nije stala samo na promjeni trenera. Krajina sutra u Sarajevu igra protiv RK Bosna, a iz ovog cazinskog kluba su za SportSport.ba potvrdili da će nastupati samo juniori.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iz Krajine su prije početka sezone i odlično odrađenih priprema najavljivali odličnu sezonu, a svi su u Cazinu očekivali da će se drama oko opstanka u elitnom rangu bh. rukometa ove sezone izbjeći. Ipak, nakon tri poraza u ligi Krajina ne stoji dobro, a nije za očekivati da se juniori cazinskog prvoligaša mogu nositi s iskusnim rukometašima Bosne. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi