Velika rukometna euforija trese bh. grad pred dolazak lidera Izviđača
FOTO: RK Krivaja

Svi žele biti dio spektakla

Velika rukometna euforija trese bh. grad pred dolazak lidera Izviđača

S. Mlaćo

U rukometnoj Premijer ligi naše zemlje sve je uzbudljive iz kola u kolo, a svakako raduje i sve veća posjećenost u pojedinim dvorama. Navijači prave sjajne atmosfere, a tako će biti i u 11. kolu za vikend.

Velika rukometna euforija trese Zavidoviće.

Iako su rukometaši Krivaje poraženi u prošlom kolu kod Iskre u Bugojnu, to nije razočaralo njihove navijače koji sutra protiv Izviđača iz Ljubuškog žele napraviti atmosferu za pamćenju.

Meč se igra od 19 sati, a iz Krivaje su potvrdili da je zainteresiranost navijača zaista velika.

Do sada je prodano oko 500 ulaznica, a iz kluba su imali saopštenje za sve navijače.

Ovako to bude na našim utakmicama, a u subotu očekujemo još bolju atmosferu 🥁🤾‍♂️ ✌️Krivaja - Izviđač Ljubuški ⏰️Subota 19:00 sati Gradska sportska dvorana Zavidovići Svi smo mi Krivaja ❤❤❤

Posted by RK Krivaja Zavidovići on Thursday, November 17, 2022
Oglasi

“Za subotnju utakmicu štampali smo ograničen broj karti, te sve naše navijače pozivamo da svoju kartu kupe na vrijeme. Također želimo istaknuti da svi gledaoci u dvoranu ulaze isključivo sa kartom, te da svi dječaci i djevojčice moraju kupiti kartu za ulazak u dvoranu.

Pored toga dječaci i djevojčice do 7 godina starosti na utakmicu ulaze isključivo u pratnji roditelja. Sve naše navijače želimo zamoliti da se pridržavaju uputa kako bi zadovoljili sve bezbjednosne uslove za što bolju organizaciju utakmice“, stoji u objavi RK Krivaja.

U Zavidovićima je moguće kartu kupiti na pet prodajnih mjesta, a treba istaći da je veliki broj firmi u gradu odlučio kupovinom podržati ovu akciju, te sam klub.

“U prošloj utakmici protiv Leotara iz Trebinja napravili ste sjajnu atmosferu i pokazali da Krivaja ima najbolje navijače. U subotu protiv Izviđača iz Ljubuškog očekujemo još bolju atmosferu, te da zajedno slavimo novu pobjedu“, istakli su iz Krivaje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Krivaja u ovaj meč ulazi sa petog mjesta i 13 osvojenih bodova, dok je Izviđač lider na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

U posljednjih pet utamica Izviđač je upisao isto toliko pobjeda, a Krivaja je pobjedonosni niz prekinula u prošlom kolu u Bugojnu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi