Rukometaši Leotara startali sa pripremama
FOTO: Facebook RK Leotar

Poznat i plan

Rukometaši Leotara startali sa pripremama

S. Mlaćo

Rukometaši Leotara danas su startali sa pripremama za novu sezonu Premijer lige BiH.

Nije poznato kada će sezona startati, s obzirom na haotično stanje u bh. rukometu, no Trebinjci ništa ne prepuštaju slučaju.

"U odnosu na prošlu godinu, ove sezone sa nama nisu Aleksandar Glendža, Nikola Jovanović i Sava Ražnatović. Veliko hvala svoj trojici na svemu što su učinili za naš klub, želimo im da budu zdravi i uspješni u novim klubovima.

Sa nama su tu naši novi igrači Aleksandar Nikolić i Petar Bugarinović, kao i petorica kadeta koji su priključeni prvom pogonu", istakli su iz ovog kluba.

Prva faza priprema planirana je u dvorani Miloš Mrdić, te na stadionu Police.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Pozvani smo na Turnir prijateljstva u Gornjem Vakufu koji se održava 01. septembra gdje nas očekuju dvije utakmice. Do početka prvenstva imaćemo još najmanje jednu pripremnu utakmicu.

Sa željom da budemo prije svega zdravi, sigurni smo da mozemo ponoviti uspjeh od prošle godine kada smo bili jedno od prijatnijih iznenadjenja Premijer lige,zato vas pozivamo da podržite ove momke u novoj sezoni", kazali su iz ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi