RK Maglaj krenuo s pripremama za nastavak sezone
Maglajlije s novim trenerom u drugom dijelu sezone žele popraviti svoj plasman na tabeli. Foto: RK Maglaj

Novi trener odradio prvi trening s igračima

RK Maglaj krenuo s pripremama za nastavak sezone

Dino Kurbegović

U Gradskoj sportskoj dvorani u Maglaju sinoć je izvršena prozivka rukometaša Maglaja, koji su nakon prozivke i uvodnog razgovora, odradili i prvi trening.

Klub u nastavak sezone ulazi s novim trenerom, Zdravkom Stevanovićem koji je na klupi zamijenio Ermina Bajrića.

U narednom periodu moguće je da će doći i do promjena u igračkom kadru, vrše se pregovori s nekim igračima, ali više informacija će biti poznato naknadno.

Ekipu Maglaja u narednom periodu očekuje nekoliko pripremnih utakmica, a krajem januara, RK Maglaj će organizovati turnir „Maglaj Kup 2019“, na kojem će učešće uzeti ekipe MRK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje, RK Konjuh Živinice i RK Borac Banja Luka.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Maglaj je jesenji dio prvenstva završio na devetoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, a u drugom dijelu prvenstva cilj im je popraviti svoje stanje na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi