RK Maglaj organizuje snažan rukometni turnir
Maglajlije će sigurno uživati u rukometu, a spisak imena učesnika jakog turnira dovoljna su pozivnica za sve one koji vole ovaj sport

Četiri člana Premijer lige na "Maglaj Kupu 2019"

RK Maglaj organizuje snažan rukometni turnir

D. Kurbegović

U pauzi do početka drugog dijela sezone u rukometnoj Premijer ligi u Maglaju će biti održan veoma jak rukometni turnir.

Turnir za seniore "Maglaj Kup 2019" biće održan u subotu 26. januara, a na turniru će učestvovati ekipe MRK Sloga (Gornji Vakuf-Uskoplje), RK Konjuh (Živinice), RK Borac m:tel (Banja Luka) i domaćin turnira RK Maglaj.

Prva utakmica na turniru biće odigrana u subotu od 10.30 sati između Maglaja i Sloge dok će u drugom polufinalu od 12.30 sati snage odmjeriti Konjuh i Borac.

Utakmica za treće mjesto između poraženih timova će biti odigrana od 17.30 sati dok će revanš meč između pobjednika gore navedenih parova biti odigran od 19.30 sati.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Treba istaći da nakon prvog dijela sezone u Premijer ligi Borac zauzima treće mjesto, Sloga je na šestoj poziciji, Konjuh je osmi, dok je ekipa Maglaja an devetoj poziciji. Sama imena klubova na ovom turniru obećavaju da će svi oni koji vole ovaj sport moći uživati u sjajnim predstavama ekipa koji se takmiče u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi