Sloga angažovala Tarika Alibegovića
Posljednji angažman imao u Slaviji

Prvo pojačanje za drugi dio sezone

Sloga angažovala Tarika Alibegovića

S. Mlaćo

Jedna od najljepših sportska priča za ovu godinu u BiH je MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje. Sloga je izborila plasman u Premijer ligu naše zemlje, te je već tada bilo da će se ovom klubu, njegovim navijačima, te ljudima koji vode isti dugo pričati.

I zaista je tako. Slike prepune dvorane u G. Vakufu Uskoplju i atmosfera za pamćenje na svakom meču zaista je za svaku pohvalu, ali na tome u ovom klubu ne žele stati.

Svjesni su izazova koji ih očekuju u 2019. godini, pa su danas već angaložvali novo pojačanje. Radi se o Tariku Alibegoviću koji je nastupao za RK Igman, RK Bosna Sarajevo, RK Sloga Doboj, te RK Slavija Istočno Sarajevo u kojem je imao posljednji angažman.

"U želji da ispunimo klupski cilj i cilj svih naših navijača Tariku želimo dobrodošlicu u grad rukometa. Do kraja realizacije ovog transfera ostali su sitni detalji što će biti realizirano u toku sutrašnjeg dana", istakli su iz MRK Sloga.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sloga je prvi dio sezone okončala na šestom mjestu sa 23 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije