Premijerligaš na poseban način predstavio novo pojačanje

Povratak u staro jato

Premijerligaš na poseban način predstavio novo pojačanje

H. Zilić

Premijerligaši u bh. rukometu sastavljaju kockice za novu sezonu.

RK Konjuh Živinicie obajvijestio je javnost da je Semir Memić ponovo član njihovog kluba, a to su saopštili uz veoma sadržajan status.

"Ljubav prema Konjuhu ruši sve prepreke.

Poštovani sugrađani, navijači i simpatizeri RK Konjuh, Semir Memić Seke se vratio kući.

Nakon godinu dana odsustva s ponosom i velikim emocijama Vam predstavljamo pojačanje za narednu sezonu.

Seke je na obostrano zadovoljstvo danas potpisao ugovor sa RK Konjuh.

Oglasi

Nesuglasica bude i u radu se na iste naiđe ali jednostavno svi mi kojima je Konjuh u srcu predjemo preko svega i srce poklonimo Konjuhu.

Tako je i ovoga puta, sve "ratne sjekire" su zakopane a misija i cilj nam je svima isti a to je da naša narandžasta porodica bude centar našeg "svijeta" i da naša narandžasta porodica bude jača od naših pogrešno shvaćenih riječi, ljubav prema Konjuhu je bila i bit će uvijek velika.Konjuh se jednostavno voli!

Ovdje smo svi sa istim ciljem tj. da je Konjuh klub svih nas i da je Konjuh naš dom u kojemu pored svih dešavanja se najglasnije čuje ljubav i otkucaj srca prema našem narandžastom grbu.

Svi smo svjesni da će naša odbrana ove sezone biti čvrsta isto onoliko kolika je ljubav prema Konjuhu a to je nemjerljivo sa bilo čim drugim i drugačijim.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Krasi nas i krasit će slogan: "VOLIM KONJUH"!

Seke dobro došao kući, mnogo zdravlja i uspjeha ti želimo", stoji u saopštenju RK Konjuh.

Ljubav prema Konjuhu ruši sve prepreke🧡 ➡️Poštovani sugrađani, navijači i simpatizeri RK Konjuh, Semir Memić Seke se...

Posted by RK KONJUH on Friday, July 8, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi