RK Sloboda se pohvalio novim potpisom

Karahodžić produžio vjernost

RK Sloboda se pohvalio novim potpisom

Esmer Oštraković

Uprava Slobode iz Tuzle danas se pohvalila da je potpisan novi ugovor sa sjajnim mladim desnim krilom Omarom Karahodžićem.

Naime, ovaj talentovani rukometaš koji je prošlu sezonu proveo na dvojnoj registraciji u RK Drina Zvornik privukao je pažnju na sebe.

Svojim sjajnim partijama zaslužio je da mu se pruži šansa u RK Sloboda.

Uprava kluba ponudila mu je dugogodišnji ugovor koji je Karahodžić prihvatio, te je na njemu da se razvija i da napreduje.

“Jako sam uzbuđen oko povratka u Slobodu nakon što sam prošlu sezonu proveo na pozajmici u Drini iz Zvornika kojoj se zahvaljujem ovim putem. Nema ljepšeg osjećaja nego igrati pred domaćom publikom i uzbuđen sam u vezi toga. Ambicije kluba za ovu sezonu su kao i uvijek jako visoke jer to Sloboda i Grad Tuzla zaslužuju”, rekao je Karahodžić za zvaničnu stranicu Slobode.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kako navode iz RK Sloboda ovo je za njih samo početak ambicija za budućnost.

Naime, oni u narednom periodu planiraju potpsati nove ugovor sa još igrača iz vlastitog omladinskog pogoda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi