RK Vardar je angažovao novo zvučno pojačanje

Gadža potvrdio

RK Vardar je angažovao novo zvučno pojačanje

A. Čaušević

RK Vardar je prebrodio tešku finansijsku situaciju te će sljedeće sezone ipak imati konkurentan tim. 

Najtrofejniji makedonski tim je prethodnih sedmica doveo nekoliko zvučnih pojačanja, a transfer u redove kluba iz Skoplja potvrdio je i Ante Gadža.

Gadža je u razgovoru za hrvatske medije potvrdio da napušta PPD Zagreb te potpisuje dvogodišnji ugovor s Vardarom.

"Vardar je tražio nekog na mojoj poziciji. Zvali su mog menadžera, pitali su me želim li potpisati i ja sam prihvatio. Rekao sam da bih volio igrati za šampiona Evrope i to je korak naprijed u mojoj karijeri", kazao je Gadža.

"Nadam se da će Vardar biti onaj stari. Mnogo igrača je ostalo i produžilo ugovore, tako da se nadam uspješnoj sezoni i da ćemo ispuniti ciljeve novog rukovodstva", dodao je on.

PPD Zagreb ima određenih finansijskih problem. Nedavno je ovaj klub napustio i Zlatko Horvat koji je potpisao za Metalurg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi