Vardar uskoro postaje Vardar 1961

Preuzimanje će uskoro biti završeno

Vardar uskoro postaje Vardar 1961

Preuzimanje RK Vardar, aktuelnog rukometnog prvaka Evrope, koji je u međuvremenu naišao na velike finansijske probleme će uskoro biti završeno.

Sergeja Samsonenka, a onda ćemo pristupiti registrovanju novog subjekta koji će imati dodatak u sovm imenu i zvat će se Vardar 1961", izjavio je Mihajlovski za makdeonsku TV Telma.

"Naš cilj je da napravimo tim koji će moći dolaziti do četvrtfinala Lige prvaka, možda F4, znažan tim za SEHA ligu i duplu krunu u Makedoniji", poručio je Mihajloviski.

Inače, Mihajlovski je bio na kormilu Vardara i prije nego što je Rus Samsonenko preuzeo njegovo mjesto.

Mihajlovski je najavio i nekoliko kvalitetnih pojačanja poput francuskog golmana Cantegrela, a navodno su u toku pregovori oko transfera Nenada Kosteskog iz Zagreba i Miguela Matina Soaresa iz Porta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi