3

Komentari (3)

Gari Garinča
Lažu šibicari bez imalo stida i obraza. Cijelu utakmicu vrijeđali i psovali. Na kraju kad su primili 26 gol pocelu su fizički da se obračunaju sa domacim igracima.
user1622267171
Lazes Gari, daj snimak? Bio sam na utakmici, ono sto se radilo od strane publike i uprave je za divlji zapad. Makar su se utrosene pare na sudije isplatile. Pitaj Sahmana sta je radio sa sudijama u "Avliji" i kakve su pljeske i terhana bile... Sportski pozdrav.
Gari Garinča
Šta pričaš gluposti bolan. Ti lažeš. Onda nismo gledali istu utakmicu. Sudije nisu pomogle Iskri ništa, pogledaj utakmicu ponovo youtube ništa te ne košta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.