Skopljak novi trener RK Vogošća

Zamijenit će Bašića

Skopljak novi trener RK Vogošća

H. Zilić

RK Vogošća u proljetni dio sezone ulazi sa novim trenerom.

Adema Bašića na klupi premijerligaša iz Sarajeva zamijenit će Senad SKopljak.

Ova odluka tima iz Vogošće iznenadila je mnoge obzirom da je Bašić iza sebe imao sjajan jesenji dio sezone sa rukomrtašima Vogošće koji su u vrhu tabele Premijer lige BiH i borit će se za plasman u evropska takmičenja.

"Senad Skopljak - Đango je novi trener Rukometnog kluba Vogošća. Đango je u nekoliko navrata uspješno vodio naš klub sa kojim je ostvario zapažene rezultate. Kolektiv RK Vogošća se zahvaljuje treneru Ademu Bašiću na dosadašnjem trudu i zalaganju te mu želimo puno sreće u daljem radu", stoji u saopštenju RK Vogošća.

Top Komentari

user1622267171
Sretno Ikono rukometnog sporta. Pored ovakvog, stručnjaka, Antovica, rahmetli Sirce visocaci dovode "stranca" na klupu. Šta je postigao, napravio taj srbijanski trener? Ništa šuti i ne pravi halabuku oko ne isplacenih plata... Sportski pozdrav
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi