Skopljak ostaje na klupi Vogošće

Klub potvrdio

Skopljak ostaje na klupi Vogošće

Haris Zilić

Rukometni klubovi u Bosni i Hercegovini krenuli su sa aktivnostima pred novu sezonu. Pripreme lagano počinju, ali i sklapanje igračkog kadra kao i trenerskog.

Aktuelni osvajač kupa Bosne i Hercegovine RK Vogošća potvrdila je nastavak saradnje sa Senadom Skopljakom.

Tako će iskusni trener i u novoj sezoni voditi Vogošćane.

"S Velikom zadovoljstvom želimo informisati naše pratioce i bh. sportsku javnost o tome da je produžen ugovor sa Šefom stručnog štaba RK Vogošća.

Senad Skopljak i u takmičarskoj sezoni 2023/24 voditi će zajedno sa svojim saradnicima prvi tim Vogošće.

U prošloj sezoni, Skopljak sjajno upravljao timom što je rezultiralo historijskom sezonom, u kojoj je Vogošća osvojila Kup, zauzela 2. mjesto na tabeli, te izborila međunarodni nastup", stoji u saopštenju RK Vogošća.

Oglasi

𝐒𝐤𝐨𝐩𝐥𝐣𝐚𝐤 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐣𝐞 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐥𝐮 𝐕𝐨𝐠𝐨𝐬̌𝐜́𝐞 💪 S Velikom zadovoljstvom želimo informisati naše pratioce i bh. sportsku javnost o...

Posted by RK Vogošća on Saturday, August 5, 2023

I u novoj sezoni Vogošćani će imati visoke ambicije posebno u prvenstvu.

Također i u Evropi žele što dalje dogurati.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Vogošćani će nastupati u EHF European Cupu, kreću od druge runde gdje će  igrati protiv ekipe KH Trepča s Kosova. Prvi meč igra se na Kosovu, a drugi u Vogošći.

Mečevi druge runde igraju se 14/15. oktobra, te 21/22. oktobra.

Top Komentari

Ymrader
Dobar trener, svagdje cijenjen osim u Visokom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti