6

Komentari (6)

epa
ono kada ti kaze predsjednik saveza imali smo opremu vrhunskog kvaliteta naseg proizvodjaca iz Travnika... nemam nista protiv nasih firmi i trebamo nase gurati ako ista valja ali sam misljenja da je ta oprema kostala vise nego da su uzeli Hummel ili adidas....
BaboBih
Cim se ovoliko trude da dokazu da nije istina sta "neki tamo danac" govori, znaci da ih je pogodio u bolnu tacku. A odgovor onog serobelja fol nekog predsjednika je toliko primitivan i kafanski da govori sve o njemu
Medo-Brundo
Mi smo dno dna!
Mirsad1705
Medo brundo, probudi se iz zimskog sna i pogledaj malo bolje fotografiju - na njoj se lijepo vidi da su u svlačionici bile iste torbe i to sa grbom Bosne i Hercegovine na njoj, sve lijepo zaokruženo, znači da Danac laže k'o pas. Nismo mi dno dna, već ovi mešetari poput Boesena, čiji je učinak, kao trenera dno dna - 3 poraza od 3 utakmice.
EdinGR
Mirsade Brundo, pogledaj footografiju još jednom, mućni malo glavom, "Isporučeno 36 torbi", na slici koja obuhvata skoro cijelu svlačionicu se nalaze 3 torbe. Čovjek nije govorio da su u kesicama za poklone nosili svoju opremu. Trebalo je biti 36 torbi, za sve članove po jedna, ali kao i obično, sutra će djeca od uposlenika saveza nositi te torbe na treninge ili neka bliža rodbina. Ovi se još kao brane da nisu isporučili. Buhahahahahahaha :D E državo ****m te! Dobro ba naši sportisti i guraju kakve degene imaju iznad sebe, kaže "sami sebi dogovrali utakmice..." još to u zvaničnom obraćanju saopštili, nema dalje!!! Šta ste vi to gospodo radili? Ne može bez potvrde saveza i pečata ništa! Ne lažite narod, bolje da niste ništa napisali, siguran sam da sad nebi znali nabrojati igrače koji predstavljaju vašu državu, a možda i bi (Domagoj Duvnjak, Momir Ilić itd, ha?.)
Medo-Brundo
Mi smo dno dna!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.