RS BiH dobio novo rukovodstvo

Na sjednici Skupštine na Ilidži

RS BiH dobio novo rukovodstvo

A. Čaušević

Na sjednici Skupštine RS BiH održane na Ilidži izabrano je novo rukovodstvo. 

Redovna sjednica je održana nakon četiri godine pauze, a dojam je da bi konačno mogli uslijediti bolji dani za bh. rukomet.

Predsjedništvo Upravnog odbora od danas čine Vladimir Branković, Slobodan Zadro i Kenan Magoda.

U Upravni odbor ušli su sljedeći članovi: Kenan Magoda, Haris Galijašević, Emir Dautović, Nedim Musić, Dario Pušić, Branko Vukojević, Slobodan Zadro, Zoran Trlin, Darko Savić, Vladimir Branković, Stevan Bekan i Nedeljko Perišić.

Inače, imenovan je i predsjendik Skupštine. U pitanju je Branko Stojkić, a potpredsjednici su Ljubo Kokotović i Faris Hebibović.

Za nadati se da će novoimenovana vlada RS odmah zasegnuti rukave i što prije riješiti goruće probleme, a to su ID broj i račun Saveza kako bi konačno rukomet u našoj zemlji krenuo naprijed.

Top Komentari

Gari Garinča
Agonija se nastavlja.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi