Novi "zemljotres" u RSBiH: Dva člana UO dali ostavke

Teški dani za bh. rukomet

Novi "zemljotres" u RSBiH: Dva člana UO dali ostavke

H. Zilić

Rukometni savez Bosne i Hercegovine je čini se pred kolapsom.

Nakon teških riječi koje je iznosio Marinko Umičević i omalovažavao državu Bosnu i Hercegovinu, stigla je informacija da su dva člana UO RSBiH podnijela ostavke.

Riječ je o Vojislavu Rađi i Aleksandru Miljušu.

Pomenuti dvojac je na funkcije člana UO RSBiH izabran 26. augusta 2018. godine, a večeras su digl i sidro.

Šta će biti sa RSBiH i ostalim članovima u narednim danima ostaje nam da vidimo.

Reprezentaciju u oktobru očekuju utakmice kvalifikacija za EURO i nadamo se da će do tada neke stvari u RSBiH biti jasnije, ako ništa da ćemo rukomet u Bosni i Hercegovini održavati živim jer za bolje dane potrebne su ogromne i temljne promjene.

Top Komentari

nightcry
Eto, i Rađa i Miljuš su Srbi, i uradili su ovo iz revolta i ogorčenosti - to je i ljudski i sportski čin, kad ne možeš odstraniti političke podobnike, onda moraš napraviti moralan čin i odstupiti!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi