6

Komentari (6)

Brazuka
Asim sahman je zlo bh rukometa. Sa Umicevicem uništava i radi iza sjene. Godinama je vodio nase momke u druge zemlje, sada pere pare preko katarana. ima svoj klub rk iskra u Premijer ligi i pravi probleme svima.
karlhajncbrazzzo
karlhajncbrazzzo
Koje nama kriv što nemamo Svebošnjački kup u npr. Tuzli? Da dođu sva talentirana bošnjačka djeca iz SLO, HR, SRB, CG pa dalje iz cijele Evrope. Jel’ neko kriv? Mi ne smijemo reći za nekog da je bošnjački sportista, nego beha, da budemo korektni. Dok drugi hebu ne vade ga.
enko
Povedite i ovog sahmana u loznicu
Brazuka
To je najveće zlo. Uništio je sve. Pravio turnire a sada mu sin vodi klub u Premijer ligi . Non stop vrši pritisak na sudije preko svome funkcije a klub je dužan mnogo novca
Malmi_Suomi
NE dirati SveSRBSKI SVET. Biće to u redu - : ) žalosna nam majka svima u BiH. Fujjj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.