5

Komentari (5)

burazengija
Opet vidim u komentarima ko i u fudbalu ako prodjemo u drugi krug itd neke kalkulacije, svaki put isti nas mentalitet samo kalkulacije neke. De kad prodjemo aBd onda da se kalkulisemo :)
delapenja
Mi vise nemamo ekipu za neke značajnije rezultate,jednostavno pozeljan smo protivnik za sve ekipe,al treba igrati i boriti se i poceti stvarati jednu novu ekipu mladu ekipu ,dosadašnjim nosiocima se zahvaliti za sve sto su uradili,(prce,terza,...)
DamirS
Ako prođemo pa dobijemo Češku, onda ćemo pričati kako imamo šanse i nadati se, i naravno da ćemo izgubiti. Ako dobijemo bilo koju drugu repku, nećemo ni pričati a ni nadati se nečemu.
PlavoBijeli1921
Znači koga god da dobijemo u drugom krugu ispadamo,naravno ako prođemo prvi krug
_0pasan99
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.