All-Star spektakl u Mostaru: Ispunjene tribine, zabava i rukometni majstori za kraj 2021. godine
FOTO: A. Čaušević

Sjajan događaj u gradu na Neretvi

All-Star spektakl u Mostaru: Ispunjene tribine, zabava i rukometni majstori za kraj 2021. godine

H. Zilić

U Mostaru u dvorani Bijeli brijeg večeras je održan istinski rukometni spektakl.

Grad na Neretvi ugostio je prvi Rukometni All-Star spektakl na kojem su nastupila velika rukometna imena koja su u prošlosti branila boje Zrinjskog.

Igor Karačić, Marino Marić, Marin Šego, Filip Vistorop, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Darko Martinović, Bernard Mandarić i brojna druga imena međusobno su odmjerili snage u dvorani na Bijelom Brijegu, gdje je bilo prisutno oko 800 gledatelja.

U dvorani je bila sjajna atmosfera, dobra zabava, a popunjene tribine su dale poseban pečat ovom događaju.

U polufinalu su se sastali:

HMRK Zrinjski Mostar - SportPlus All-Stars (predvođeni Igorom Karačićem)

Katarina All-Stars (predvođeni Darkom Martinovićem) - GP Barbarić All-Stars (predvođeni Bernardom Mandarićem)

Nakon polufinalih duela, finalni duel su odigrali GP Barbarić All-Stars (predvođeni Bernardom Mandarićem) i SportPlus All-Stars (predvođeni Igorom Karačićem), na kraju je slavila ekipa GP Barbarić All-Stars (predvođeni Bernardom Mandarićem). U finalu se igrali jedno poluvrijeme od 30 minuta, rezultat je bio 21:21, a onda je GP Barbarić All-Stars slavio nakon sedmeraca sa 25:26.

Večerašnji događaj u Mostaru je na jedan lijep i sportski način spustio zavjesu na 2021. godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti