6

Komentari (6)

Benz
Uspjeh Crne Gore je tim veci, ako znamo da od drzave i ove klerofasisticke vlade u odlasku ,nisu dobili ni jedan jedini euro . Momci su dresove nosili kuci da im majke petu, pa vi vidite dokle je to islo.. Zamislite vladu koja bojkotuje vlastitu reprezentaciju ? Zamiite vladu koja bojkotuje svoje gradjane jer se izjasnjavaju kao crnogorci ?
karlhajncbrazzzo
Pretpostavljam da će države iz Jugoslavije staviti zajedno u grupu.
Prazina
2/3 od nas "Mi" plasirao se na prvenstvo.
Bereta
Mi bi se plasirali da smo dobili Ruse bas kao i Belgijanci
user1622267171
Pa belgijanci su brate prije Rusije dobili Slovacku, koja je brat, bratu 10 puta bolja od grka. Da smo imali peh, imali smo, previše ih se oprostilo, povrijedilo, Panic i bez Obrvana nije igrao. Samo trebamo puno vécu bazu igrača. Ne smije se desiti da na europskom igramo s eratasem n'a desnom krilu. Ne pojmljivo. Sva ekipa premier lige ima makar jednog ljevaka, neke, vecina i dva na desnom krilu.
plemic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti