Rukometaš koji je prije dvije godine romantično zaprosio djevojku zaražen koronavirusom

Pozitivan na testiranju

Rukometaš koji je prije dvije godine romantično zaprosio djevojku zaražen koronavirusom

Edmir Škorić

Rukometaš njemačkog Rhein Neckara Mads Mensah zaražne je koronavirusom.

Danski rukometni reprezentativac prvi je rukometaš koji je zaražen. Imao je uobičajene simptome gripe, da bi testovi na kraju pokazali da je pozitivan na koronavirus.

Trenutno se dobro osjeća i trenutno je u izolaciji.

"U stalnom smo kontaktu s našim liječničkim timom, zdravstvenim odjelom i vlastima, učinit ćemo sve što je u našoj moći da usporimo širenje virusa. Svjesni smo svojih obveza i odgovornosti u ovom teškom trenutku. Zdravlje naših igrača i radnika nam je glavni cilj ", rekla je generalna direktorica kluba Leven Jennifer Katerman.

Prije dvije godine Mensah je bio u centru pažnje jer je tokom utakmice Rhein-Neckara i Lemga zaprosio djevojku na romantičan način, na poluvremenu utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi