Rukometaši Iskre žele pobjedu i protiv Bosne

Susret se igra sutra

Rukometaši Iskre žele pobjedu i protiv Bosne

S. Mlaćo

Pred rukometašima Iskre iz Bugojna sutra je novi važan test u doigravanju za popunu Premijer lige. U KSC stiže sarajevska Bosna, a Bugojanci bi eventualnom pobjedom od tri i više golova razlike došli na korak od opstanka u PL.

U posljednje dvije utakmice savladali su Krivaju i Goražde, te potvrdili dobru formu.

"U srijedu sa početkom u 19:00h naše momke očekuje susret petog kola baraža za popunjavanje Premijer Lige. Ovaj put u goste nam dolazi ekipa Bosne iz Sarajeva. Prvi susret igran u Sarajevu završio je pobjedom Bosne rezultatom 32:30. Naša ekipa trenutno ima skor od dvije pobjede i dva poraza, kao i gosti iz Sarajeva, te nam je ovaj susret možda i najvažniji u dosadašnjem dijelu baraža. Naši momci eventualnom pobjedom od tri i više golova razlike mogu ostvariti cilj, a to je opstanak u društvu najboljih. Link za live prenos bit će objavljen naknadno, a našim momcima želimo puno sreće", istakli su iz RK Iskra.

I sutrašnji meč se igra bez publike.

Top Komentari

Gari Garinča
Idemo jako plavi momci, da na terenu pokažemo koliko vrijedimo.
1 1
user1583752673
Sijas vjecno, naprijed Iskra!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi